Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk ka namaz të xhumasë për të burgosurit

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Meseil-ul-Imam Ahmed (2/410)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

580 – E pyeta babain tim (imam Ahmedin) se si e falin namazin e xhumasë të burgosurit.

Ai u përgjigj: “Katër rekate (d.m.th. e falin namazin e drekës).”

Shpërndaje: