“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk ka Sufizëm të mirë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (57)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%2028-03-1438H.mp300_0.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e vërtetë se ka pasur një Sufizëm të mirë në fillim të Islamit?

Përgjigje: Jo. Nuk ka Sufizëm të mirë. Sufizmi u shfaq pas brezave të drejtë. Nuk ka pasur Sufizëm në fillim.

Shpërndaje: