“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk lejohen emrat të cilët përmbajnë lavdërime

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah el-Ahadith es-Sahihah 1/427

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nuk lejohet emërtimi me emra të cilët përmbajnë lavdërime sikurse Izz-ud-Din, Muhij-ud-Din dhe Nasir-ud-Din.”

Shpërndaje: