“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk mund të përkulet për t’i dhënë mes’h çorapeve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (41) 

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%204%20-%201%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një burrë ka mbathur çorape dhe nuk mundet të përkulet për t’i dhënë mes’h çorapeve. Çfarë duhet të bëjë ai? A i lejohet të bëjë tejemum në vend të dhënies mes’h çorapeve?

Përgjigje: A nuk mund të ulet dhe t’i jep mes’h çorapeve? Nëse ai nuk është në gjendje ta bëjë këtë, ai mund të pyes dikë që t’i jep mes’h çorapeve të tij. Ai ka nevojë për ndihmë.

Shpërndaje: