“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ose ne ose atë

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (221)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Dy Ikhuanca jordanez u dëbuan nga Ikhuanu-Musliminët sepse ata vinin në mësimet e mia. Ikhuanët i thanë këtyre dyve: Nuk është e mundur që të kesh dashuri për Ikhuanu-Musliminët dhe për Albanin njëkohësisht. Ose ne ose atë.”

Shpërndaje: