Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Pagimi i zekatit me anë të rrobave dhe të ngjashme?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Fataua Arkanul Islam, fq. 430

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet për një person për që të paguaj zekatin me anë të rrobave dhe të ngjashme në vend të të hollave?

Përgjigje: Jo, kjo nuk lejohet.

Shpërndaje: