“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Parimi “Ai që nuk bën tebdi mbi një bidatçi është vetë bidatçi”-Feuzan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Fet’h-il-Mexhid (77)

Burimi: https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=9zbw8sgTVms

Përktheu: Bekim Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje:  A është i saktë parimi i cili thotë se, ai që nuk bën tebdi mbi një bidatçi është vetë bidatçi?

Përgjigje:  Po. Për shkak se ai e ka lejuar bidatin. Për shkak se ai e ka lejuar bidatin dhe është pajtuar me të


Shikoje videon këtu: https://www.youtube.com/watch?v=o5UQX4HgJaA&feature=youtu.be

Shpërndaje: