“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pas marrëdhënieve intime iu kujtua se nuk i ka shkurtuar flokët pas umres

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Ighathat-il-Lahfan (57), min: 56:38

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasta-08-01-1438.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë dhe gruaja ime e bëmë umren bashkë. Pasi mbaruam, kam rruar kokën dhe dola nga ihrami. Kur u kthyem në hotel, kemi pasur marrëdhënie intime pas së cilës gruas time iu kujtua se ajo nuk i kishte prerë akoma flokët e saj. Me çka jemi të obliguar tani?

Përgjigje: Ajo duhet të ther kurban. Ajo duhet të shkurtojë majat e flokëve dhe të ther kurban si kompensim.

Shpërndaje: