“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pas namazit vuri re se në rrobat e tij kishte papastërti

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (105), min: 50:17-50:32

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse një person falet dhe pasi mbaron namazin, ai vëren se ishte falur me rroba në të cilat kishte papastërti, a duhet të përsërisë namazin?

Përgjigje: Jo. Namazi i tij është i vlefshëm.

Shpërndaje: