Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Pash Allahun!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të thënë: “Pash Allahun, haje këtë!” apo diçka të ngjashme?

Përgjigje: Nuk ka asnjë të keqe në këtë. Më parësore është që të mos kërkon duke u betuar në Allahun përveç nëse është diçka e rëndësishme. Por lidhur me diçka normale apo diçka jo të rëndësishme nuk duhet thënë: “Pash Allahun”. Po.

Shpërndaje: