Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Pasimi i mendimeve që të përshtaten

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (17)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Të pasosh mendimet të cilat të përshtaten më së miri kur ka mosmarrëveshje në një çështje, hynë nën ndalimin të pasosh epshin tënd.”

Shpërndaje: