Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Paso fjalët e dijetarëve në lidhje me Haxhurin

Shejkh Muhammed bin Umer Bazmul

Burimi: http://putselefa.com/muhammad-bazmul-o-jahji-al-hadzuri/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Kam një pyetje në lidhje me Jahja el-Haxhurin. Unë nuk e njohë Jahja el-Haxhurin. Ashtu si ju, unë i përmbahem deklaratave të dijetarëve rreth tij. Unë e dëgjoj atë që Shejh Rabi, Shejkh Ubejd el-Xhabirij dhe Shejkh Muhammed bin Hadi kanë thënë. Unë i pasojë fjalët e dijetarëve. Sepse unë nuk kamë njohuri të detajuar në lidhje me këtë person dhe gabimet e tij. Unë pra i pasojë fjalët e dijetarëve. I këshilloj të gjithë që të pasojnë fjalët e dijetarëve.

Shpërndaje: