“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pastrimi me bimë dhe degë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Umdat-il-Fikh (4)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/omdh–14340323.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet për tu pastruar me bimë dhe degë pas kryerjes së nevojave fizilogjike?

Përgjigje: ”Kjo lejohet në qoftë se ato nuk përdoren dhe në qoftë se pastrojnë.”

Shpërndaje: