“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pastrohet nga lehonia gjatë Ramazanit  

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (90)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një gruaje i përfundon lehonia para 40 ditëve. A duhet të fillojë të agjërojë nëse është Ramazan?

Përgjigje: Po. Nëse gjaku i saj pushon, ajo lahet dhe agjëron. Nëse gjaku i kthehet, ajo ndalet nga agjërimi. Ditët që ajo ka agjëruar gjatë asaj periudhe janë të vlefshme.

Shpërndaje: