Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Pedagogjia perëndimore për fëmijët myslimanë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Tathir-il-I´tikad (10)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/et–1432-04-17.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çfarë mendoni për pedagogjinë perëndimore dhe se ajo duhet të jetë një lëndë që të gjithë duhet ta dinë?”

Përgjigje: ”Kjo nuk është e lejuar. Nuk është e lejuar që t’ua mësojmë fëmijëve tanë pedagogjinë perëndimore. Kjo është e ndaluar. Ky është një mashtrim i fëmijëve. Kjo ia ndryshon natyrshmërinë e tyre. Kjo nuk është e lejuar edhe pse sekularistët e duan këtë dhe duan ta shkelin pedagogjinë Islame. Ajo duhet vetëm të injorohet. Ne kërkojmë që pedagogjia të jetë islame dhe paralajmërojmë për pedagogjinë perëndimore.”

Shpërndaje: