Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i gjarpërit kundër kafshimit të gjarpërit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh ed-Durr en-Nedhid (5)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/13484

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur disa njerëz kafshohen nga një gjarpër ata e vrasin atë, e prenë një pjesë të tij dhe e vënë atë në vendin e lënduar. Cili është gjykimi për këtë?

Përgjigje: Kjo është në rregull. Kjo është një mënyrë për të kuruar me të kundërtën e saj. Nëse kjo me të vërtetë ndihmon, kjo është në rregull.

Shpërndaje: