Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i kontraceptive pa dijeninë e burrit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (68), min: 1.02.11

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/27-06-1438h.mp3

Përktheu Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruaje të sapomartuar që të përdorë mjete kontraceptive pa dijeninë e burrit, sepse ajo ka frikë se ai nuk ndanë të njëjtin mendim me të?

Përgjigje: Kjo nuk është e lejuar. Kjo është mashtrim ndaj burrit të saj. Kjo nuk lejohet.

Shpërndaje: