“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i kremave nuk ndikon në agjërimin

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Mexhmu-ul-Fataua (19/227-228)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua përdor krem ndërsa agjëron. Me çfarë obligohet ajo?

Përgjigje: Një grua që përdor kremra për fytyrë ose kremra të tjerë për lëkurë, pavarësisht qëllimit, nuk është e obliguar me asgjë. Asnjë lloj i kremrave nuk ndikon dhe nuk e prish agjërimin.

Shpërndaje: