Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i kuhlit gjatë agjërimit

Imam Is’hak bin Mensur el-Keusexh 
Burimi: Masailul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/285-291)
Darul-Hixhrah, 1425/2004
www.perlatmuslimane.com

676 (6) – Pyetje: A i lejohet agjëruesit të vë kuhël?

Imam Ahmedi: Unë i shmangem kuhlit përderisa mund të ndjejnë shijen e kuhlit në fytin tim.

Shpërndaje: