Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i misvakut para abdesit dhe para namazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/7849

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është transmetuar se Profeti salAllahu alejhi ue selem përdorte sivakun para se të bënte tekbir?”

Përgjigje: ”Po. Profeti salAllahu alejhi ue selem ka thënë:

”Sikur mos ta rëndoja popullin tim, to t´i urdhëroja ata ta pastronin gojën me misvak para çdo namazi.”

Dhe në një transmetim tjetër ”para çdo abdesi”.”

Shpërndaje: