Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i pilulave kundër shtatzënisë për shkak të mëkimit të fëmijës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/eg–14340527.mp3
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas të marrë pilula kundër shtatzënisë në mënyrë që foshnja të jetë në gjendje të mëkojë dy vjet të plota?

Përgjigje: Nëse gruaja e shtynë shtatzëninë për shkak të fëmijët ose për ndonjë arsye tjetër të nevojshme, kjo është në rregull. Shtyrja e shtatzënisë nuk është e njëjtë sikurse mënjanimi i tërësishëm i saj.

Shpërndaje: