“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i sapunit aromatik gjatë ihramit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Umdat-il-Fikh (15), min: 1:11:44

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdah-24-11-1434_0.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është i ndaluar përdorimi i sapunit aromatik gjatë ihramit?

Përgjigje: Po, përdorimi i tij është i ndaluar.

Shpërndaje: