“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i sapunit gjatë haxhit

Alameh Abdurr-Rrazak bin Afifi el-Afifi (v. 1415)

Burimi: Fataua ue Rasa’il Shejkh Abdurr-Rezak el-Afifi fq.460

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet përdorimi i sapunit aromatik kur jemi në ihram gjatë haxhit?

Përgjigje: Nuk është e përshtatshme për ta bërë këtë dhe nëse e keni bërë këtë është më e sigurt për të paguar dëmshpërblim (fidjeh).

Shpërndaje: