Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i magjisë për qëllim të mirë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (68), min: 1.15.38

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/27-06-1438h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Disa njerëz pretendojnë se ata e përdorin magjinë në mënyrë të mirë…

Përgjigje: Nuk ka magji të mirë. As nuk përdoret magjia për qëllim të mirë. Kjo nuk lejohet. Dënimi i saj është ekzekutimi. Magjistari duhet të ekzekutohet. Atij nuk i lejohet të luajë me njerëzit dhe të thotë se ajo përdoret për qëllim të mirë.

Shpërndaje: