Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Periudha e Selefëve ka përfunduar!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=5QYxRujGz8g&feature=youtu.be

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa njerëz thonë se, periudha e Selefëve, ka ardhur dhe tanimë ka përfunduar! Dhe ne nuk mund ta praktikojmë atë…”

Përgjigje: ”Për atë ka përfunduar. Sepse ai nuk i do Selefët dhe nuk dëshiron të punoj sipas metodologjisë së tyre.

Kurse për Ehlus-Sunnetin, metodologjia e Selefëve mbetet deri kur të ndodhë Kiameti.  Pra, mbetet deri kur të ndodhë Kiameti. Falënderimi i takon vetëm Allahut.”

Shpërndaje: