Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përkujtoni mirësinë e Allahut mbi ju…

Imam Husejn bin Mesud el-Bagauij (v. 516)
Ma’alim-ut-Tenzil (1/210)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Allahu -tebarek ue te ala ka thënë:

“Përkujtoni mirësinë e Allahut mbi ju dhe çfarë Ai ju ka zbritur juve nga libri dhe diturinë e hollësishme nëpërmjet të cilave Ai ju këshillon.” El-Bekare, 2:231

Mirësia e Allahut është besimi.

“… nga libri…”

Do të thotë Kuranin.

“… dhe diturinë e hollësishme…”

Do të thotë sunnetin. Një interpretim tjetër thotë qortimet e Kuranit.

Shpërndaje: