Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përqafimet pas udhëtimeve dhe për Bajram

Alameh Abdul-Aziz bin Abdilah er-Raxhihi 

Burimi: https://twitter.com/AbduazizCenter/status/622295148106416130

 www.perlatmuslimane.com

Është në rregull për t’i uruar njëri-tjetrit Bajramin me frazën:

تقبل الله منا ومنك

“Allahu na i pranoftë neve dhe ty (veprat e mira).”

Lidhur me përqafimet në ditën e Bajramit, ato janë të pabaza. Ato janë të ligjësuara vetëm në lidhje me një ritakim pas një udhëtimi.

Shpërndaje: