Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përsëri me shpata, shtiza dhe kuaj

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (5)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/qir–14340106.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kam dëgjuar se para Ditës së Gjykimit do të luftohet me shpata dhe me kuaj. A është e vërtetë kjo?”

Përgjigje: ”Po. Nga fundi i kohës mjetet e sotme do të pushojnë. Njerëzit përsëri do të fillojnë të ngasin kuajt dhe do të luftojnë me shtiza dhe shpata.”

Shpërndaje: