Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përsëritja e ajeteve gjatë namazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/9891

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Disa imamë e kanë zakon që të përsëritin disa ajete në të njejtin rekat në namazin e detyrueshëm në mënyrë që të reflektojmë dhe të gjejnë ndjeshmëri. A është transmetuar se i dërguari i Allahut (salAllahu alejhi ue selem) e ka bërë këtë në namazin e detyrueshëm?

Përgjigje: Në një namaz të detyrueshëm? Jo. Megjithatë, është transmetuar se ai (salAllahu alejhi ue selem) e bënte këtë në namazit e natës.

Shpërndaje: