Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përsëritja e ezanit me zemër në tualet

Alameh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Al esh-Shejkh 

Burimi: http://mufti.af.org.sa/sites/default/files/f26-.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi për të përsëritur muezinin me zemër në qoftë se jemi në tualet?”

Përgjigje: ”Është e mundur që kjo të jetë veprim i mirë, Nëse dëshiron Allahu.”

Shpërndaje: