“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Përshëndetja me selam për atë që hynë në xhami

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur 177

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Kur të hysh në xhami dhe do të japësh selam, jep selam më zë aq të ulët sa që vetëm ata që janë përreth teje ta dëgjojnë. Nuk duhet dhënë selamin me zë të lartë, që ti bezdisësh të tjerët në xhami.”

Shpërndaje: