Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Personi i cili ejakulon qëllimisht duke qenë agjërueshëm

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Fetaua Erkanul-Islam, fq. 478
 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse një person ejkakulon qëllimisht duke qenë agjërueshëm, a duhet të bëj shpagim për këtë?

Përgjigje: Nëse një person ejakulon qëllimisht duke qenë agjërueshëm, agjërimi i tij prishet dhe ai është i detyruar që ta kompensojë atë ditë dhe të pendohet por pa bërë shpagim. Shpagimi është vetëm për marrëdhëniet seksuale gjatë agjërimit.

Shpërndaje: