“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Personi që bën umren i hedh gurët për personin që e bën haxhin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Ighathat-il-Lahfan (56)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-1-1-1438-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet personit që nuk është i aftë të gurëzojë, të zëvendësohet nga një individ i cili është duke bërë umren dhe jo haxhin?

Përgjigje: Kjo është e padëmshme. Kjo është në rregull.

Shpërndaje: