Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Personi qe ka epilepsin, duhet që t’ia tregoje atë familjes së saj

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Unë jam i ri dhe kam epilepsinë. A duhet ta informojë familjen e gruas në lidhje me këtë sëmundje në qoftë se unë e kërkojë atë për martesë?”
 
Përgjigje: “Po. Ti duhet ta bëshë këtë. Ti duhet ta sqarosh këtë sëmundjenë mënyrë që ta mos mashtrohet ajo. Kjo mund të krijoj problem në të ardhmën.”

Shpërndaje: