Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përzierja e fëmijëve mes moshës katër dhe pesë vjeçare

Burimi: “Komisioni i Përhershëm për Kërkime  dhe Fetva”, nr. 8124

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Disa nga vëllezërit insistojnë për të mos lejuar përzierjen mes djemve dhe vajzave të moshës katër dhe pesë vjeçare, a bëjmë mëkat nëse veprojmë kështu (nëse i lëmë të përzihen)?”

Përgjigje: “Nëse përzierja është siç e keni theksuar ju, pra kur fëmijët të jenë të moshës mes katër dhe pesë vjeçare, atëherë nuk ka asgjë të keqe në këtë.”

 

Shpërndaje: