Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përzierja mes gjinive në vendet e punës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Uasijjat-un-Nebij

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/wasiyah%20nabi%20%20-%2021%20-%2011%20-%201436.mp3

Data e fetvas: 21/11-1436 ose 5/9-2015

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë së shpejti do të kthehem në atdheun tim. Unë do të kam nevojë për punë por të gjitha vendet e punës kanë përzierje mes gjinive. Çka më këshillon?

Përgjigje: Puno në një vend ku nuk ka përzierje mes gjinive. Shko në një vend dhe puno në një vend pune ku nuk ka përzierje mes gjinive.

Shpërndaje: