Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Pështyn disa herë në të majtë për shkak të obsesioneve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

 Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (37)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%201%20-%2011%20-%201436.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet personit që ka obsesione gjatë namazit që tashmë ka pështy një herë në të majtë të pështyjë edhe një herë nëse obsesionet nuk zhduken?

Përgjigje: Po, ai atij i lejohet të pështyj përsëri. Obesionet- nëse dëshiron Allahu – do të zhduken.

Shpërndaje: