“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pijet energjike

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Sherh Sahih Buhari (1/603)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi për pijet energjike?”

Përgjigje: ”Pijet energjike nuk janë dehëse. Mirëpo, duhet ti referohemi mjekëve për ta ditur nëse këto pije energjike kanë efekte anësore apo jo.

Shpërndaje: