Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Përdorimi i pilulave kontraceptive gjatë Ramazanit dhe haxhit – Bin Baz

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: http://binbaz.org.sa/mat/456

www.perlatmuslimane.com

Pyetësi: A lejohet përdorimi i pilulave kontraceptive gjatë Ramazanit për të shtyrë periudhën menstruale?

Përgjigje: Nuk ka të keqe në këtë, ajo përfiton duke agjëruar me njerëzit tjerë dhe nuk kompenson pastaj ditët e humbura. Megjithatë, ajo duhet të jetë e kujdesshme që pilulat të mos jenë të dëmshme. Disa gra dëmtohen nga këto pilula.

Shpërndaje: