“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pirja e ujit zemzem pas tavafit dhe sa’it

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/9210

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është sunnet për të pirë ujë zemzemi pasi bërjes tavaf rreth Qabes apo pas sa’it?

Përgjigje: Po. Është e rekomanduar për atë që bën tavaf ose sa’i për umre, ose tavaf dhe sa’i për haxh që të shkojë dhe të pijë nga uji i zemzemit, gjë të cilën profeti ﷺ e bëri.

Shpërndaje: