“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Pjesa e mbetur e spermës rrjedh nga gruaja pas larjës

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Fataua Xhuhdah (25)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për sekrecionet pas marrëdhënieve seksuale të cilat i vinë gruas pasi të jetë larë? Ndonjëherë ndodhë që ajo qëndron duke u falur dhe pjesa e mbetur e spermës nga marrëdhëniet rrjedhin prej saj.

Përgjigje: Ajo nuk është e detyruar me asgjë.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram