Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Populli arab janë më të mirët

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah al-Ahadith edh-Dha’ifah 1/303

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Edhe pse unë jam shqiptarë unë besoj dhe e adhurojë Allahun me atë se arabët janë populli më i mirë. Ky është mendimi Ehl-us-Sunnetit.”

 

Shpërndaje: