Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Prandaj gjithmonë hurma

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Mesail-ul-Imam Ahmed (2/583)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

800 – Imam Ahmedi ka thënë:

“Kam parë se profeti ﷺ gjithmonë urdhëronte dhënien e hurmave si lëmoshë sepse hurmat ishin ushqim bazik i jetesës së tyre.”

Shpërndaje: