Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Prandaj kundër Arabisë Saudite kanë inat kudo

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=162071

Data e fetvas: 7/3-1438 ose 7/12-2016

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Pse të rinjtë saudit janë më në objektiv të tjerët?

Përgjigje: Për shkak se ata vijnë nga modeli Islam, nga vendi i dy xhamive të shenjta, e posedojnë besimin e vërtetë, Teuhidin, dhe se dituria merret zakonisht prej tyre. Prandaj armiqtë e kanë zili këtë vend. Ata kanë për qëllim që të largojnë nacionalitetet e tjera nga ky vend, dhe që të shtyjnë njerëzit që të mos vijnë këtu për të studiuar.

Shpërndaje: