Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Predikuesi lexon poezi gjatë hutbes së xhumasë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Burimi: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehab (26)
http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tafsir%20ayat-03-08-1435-01.mp3
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi që predikuesi të citon poezi gjatë predikimit së xhumasë?”

Përgjigje: ”Nuk ka asnjë problem. Në qoftë se ajo përmbanë urtësi dhe bën dobi ska të keqe në këtë.”

Shpërndaje: