Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Prekja e Kuranit të shkarkuar në celular gjatë ciklit mujor

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (7)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–15041434.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas e cila e ka ciklin e saj mujor që ta prekë Kuranin që është shkarkuar në telefon celular?

Përgjigje: Telefoni celular nuk është Mus’haf. Telefoni celular, magnetofoni dhe gjërat e tjera nuk janë Mus´haf. Prandaj, është e lejueshme për ta bartur dhe për ta prekur atë.

Shpërndaje: