Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Problemi tek disa njerëz

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Kutubun ue rasa´ilu li Uthejmin (8, fq. 117)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Problemi tani është se ka disa njerëz që mendojnë se imitimi i kufarëve është nder dhe ata mendojnë se ti kthehesh asaj në të cilën ishtin Profeti dhe shokët e tij është prapambetje.”

Shpërndaje: