“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Profeti i cili nuk obligohet që ta kumtoi shpalljen

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah el-Ahadith es-Sahihah 1/486

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Mendimi i cili thotë se një profet pranon shpalljen pa qenë i detyruar që ta kumtoi atë është i gabuar.”

Shpërndaje: