Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Programet televizive me falltarë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (2)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fth–14340430.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Profeti salAllahu alejhi ue selem ka thënë:

”Kush shkon te falltari dhe i beson asaj që thotë ai, vetëm se ka mohuar atë që i është shpallur Muhamedit salAllahu alejhi ue selem.”

A duhet shkuar tek ai? Apo mjafton që ti besoshë atij përmes programit televiziv …

Përgjigje: ”Kur të ketë shkuar tek falltari. Kur e shikon falltarin (në telvizion) dhe e beson atë, konsiderohet të ketë shkuar tek falltari. Hadith e përfshinë këtë person.”

Shpërndaje: