Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Pse është parashikimi dhe magjia mosbesim?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (63), min: 53.05

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20majid%2021%20-07%20-%201438%20-.mp3

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Pse është parashikimi (të cilën e bën falltari) dhe magjia mosbesim?

Përgjigje: Për shkak se të dyja pohojnë se kanë dije rreth gajbit, diçka që vetëm Allahu (azze ue xhel) ka.

Shpërndaje: